Over Janet de Graaf

janetdegraafAllround gecertificeerd MfN/NMI mediator voor bemiddeling en conflictoplossing. Begeleiding bij echtscheiding en ouderschapsplan. Actief, integer, ervaringsdeskundig. Stiefmoeder en -oma.     Zuid Holland. 
Van 1977 tot 2010 ben ik werkzaam geweest in een bouwbedrijf. Als derde generatie in een familiebedrijf dat stamt uit 1924, met een gemiddeld aantal van 25 medewerkers. Ik was de spin in het web. Vooral belast met de financiële, personele en administratieve kant van het bedrijf. De laatste twintig jaar ook als financieel directeur en 50% eigenaar. In 2010 heb ik mijn deel van het bedrijf verkocht.

Mediator
In 2004 heb ik de basisopleiding tot mediator gevolgd en heb mij vanaf die tijd naast het werk in het bouwbedrijf ook toegelegd op mediation. In het begin vooral op zakelijke conflicten, met name in de bouw. Daarna werd ik als mediator ook betrokken bij arbeidsconflicten en buurtproblemen. Vanaf 2011 kwamen ook echtscheidingen op mijn pad.

Familiemediator
In 2012 ben ik gestart met de specialisatie tot familiemediator en heb deze begin 2013 afgerond. Naast het emotionele deel van mediation beheers ik nu ook het begeleiden van de zakelijke kant in echtscheidingen en nalatenschappen.

 Persoonlijk

  • Eigenschappen: Integer, empathisch, onpartijdig, ervaringsdeskundig, actief.  
  • Privé: gescheiden, hertrouwd, stiefmoeder en -oma.