Over Matchpoint Mediations

Matchpoint mediations is in 2004 door mij, Janet de Graaf, opgericht. Oorspronkelijk was mijn bedrijf bedoeld voor het bemiddelen bij zakelijke conflicten. Inmiddels beheers ik uiteenlopende facetten van mediation. Van familiemediation tot bouwmediation. 

Matchpoint mediations is aangesloten bij diverse mediator-instanties, MfM (voporheen NMI) gekwalificeerd registermediator en ADR Associate Certified Mediator.

Familiemediator
Ik begeleid mensen bij het scheidingsproces. Met oog op het verleden maar gericht op de toekomst. Ik neem bewust tijd voor de emoties die bij een scheiding horen. Naast het emotionele deel van mediation beheers ik ook het begeleiden van de zakelijke kant in echtscheidingen en nalatenschappen.
Ik ben sinds janauri 2013 gecertificeerd familiemediator.  

Buurtproblemen
Als mediator werd ik ook betrokken bij buurtproblemen. Ik ben lid van het buurtbemiddelingsteam gemeente Zuidplas. En in het bezit van het Certificaat Buurtbemiddelaar. 

Zakelijke (bouw)conflicten
Vanwege mijn achtergrond in de bouwwereld was mijn bedrijf oorspronkelijk bedoeld voor het bemiddelen bij zakelijke conflicten, met name in de bouwwereld. Te vaak zag ik dat geschillen werden voorgelegd aan de rechtbank of aan de Raad van Arbitrage. In veel gevallen volgden langdurige en dure procedures. Dat bleek anders te kunnen! Samen problemen bespreekbaar maken onder leiding van een mediator. Geen onnodige vertraging en relatiebehoudend. Een win-win situatie.

Bemiddeling bij diverse geschillen
Bij Matchpoint mediations kun je voor bemiddeling van uiteenlopende geschillen terecht:

  • Mediation bij echtscheidingen
  • Mediation in de bouwwereld
  • Mediation in de buurt / buurtbemiddeling
  • Mediation op de werkvloer / van arbeidsconflict tot bedrijfsopvolging
  • Mediation bij nalatenschappen.

Matchpoint Mediations is aangesloten bij:

Lees meer over mij, Janet de Graaf

 

Kernwoorden: Mediator, mediation, Moerkapelle, ZuidHolland, bemiddeling, conflictoplossing, echtscheiding, ouderschapsplan, ervaringsdeskundig, empatisch, onpartijdig. 

  


logos-alles